ARCHÍVUM

MEGJELENT A MAGYAR KONYHA IDEI BUDAPEST TOP10 GASZTROKALAUZA

Megjelent a Magyar Konyha idei Budapest Top10 gasztrokalauza, amely huszonöt kategóriában 250 fővárosi vendéglátóhelyet gyűjt össze.

EGYÜNK JUH- ÉS KECSKEHÚST, VALAMINT FOGYASSZUNK TEJTERMÉKEKET IS!

Juh- és kecskehús, valamint tejtermékek fogyasztását ösztönző kampányt indít a kormány, amelynek célja, hogy az erősen exportorientált ágazat termékei utat találjanak a magyar fogyasztókhoz is - mondta szerdán az Agrárminisztérium mezőgazdaságért felelős államtitkára Budaörsön.

VEGYES VIRÁGMÉZ NYERTE EL AZ ÉV KIVÁLÓ MAGYAR MÉZE 2019 DÍJAT

A 12. Gyulai Méz- és Mézeskalács Fesztiválon szombaton hirdették ki a fajtamézek versenyének eredményét és az idei év legjobb magyar mézét.

ÉTELT AZ ÉLETÉRT KARÁCSONYI SZERETETLAKOMA - EGY APRÓ GESZTUSSAL SZEBBÉ TEHETED A VILÁGOT

Hajlandó lennél lemondani egy újabb ruhadarabról, egy mozijegyről vagy egy pár csésze kávéról azért, hogy meghívj egy rászorulót karácsonyi ebédre? Nem kerül sokba, mégis sokat ér, hisz ezáltal ünneppé teheted egy nehéz sorsú család ünnepét.

ENNYIT KÖLTÜNK AZ ÉTTERMEKBEN EGY-EGY ALKALOMMAL

Az idén egy éttermi étkezésre átlagosan 2900 forintot szánnak a magyar vendégek fejenként, a hely kiválasztása előtt 72 százalékuk az interneten is tájékozódik, 60 százalékuk azonban ismerősei ajánlását tartja döntőnek.

HA EZEKET A BOROKAT KÓSTOLOD, GARANTÁLTAN JÓL FOGOD MAGAD ÉREZNI

Több mint negyven magyar és nemzetközi, vulkanikus termőhelyen gazdálkodó pincészet borai, valamint számos hazai és külföldi borszakértő előadásai, mesterkurzusai várják a közönséget a GoVolcanic borfesztiválon november 29. és december 1-je között a budapesti Holdudvarban.