Elkészítés:

A bulgurt kétszeres sós vízben főzzük meg a babérlevéllel együtt. Szűrjük le, és hagyjuk picit hűlni.
Amikor langyos, mehet hozzá a friss spenót, bors, újhagyma, petrezselyem, citrom héj és lé. Alaposan keverjük össze és tálaljuk ki. Szórjuk meg darabolt fetával, pirított retekkel és jó sok zöldfű-szerrel. Nagyon egyszerű étel, amit akár köretként is fogyaszthatunk.

Hozzávalók

  • 200 g bulgur
  • 400 g víz
  • 1 db babérlevél
  • 1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
  • 1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
  • 1 marék baby spenót
  • 1 db újhagyma
  • 100 g feta sajt
  • 5 db retek
  • 1 ízlés szerint petrezselyem
  • 1 db citrom

(Forrás:iranyakonyha.hu, tesco.hu / Fotó:pinterest)