Daraboljuk fel a zöldségeket és kezdjük el pirítani a füszerekkel és a paradicsom pürével együtt. A burgonyát reszeljük le, majd ezt követően keverjük össze a megpirított zöldségeket és a lereszelt burgonyát majd tegyük félre hűlni. Amikor kihűlt, keverjük hozzá a parmezánt, de ne az egészet, mert a tálalás során is kelleni fog még a sajt. A fagyasztott tésztát elővesszük és megtöltjük a zöldséges-sajtos töltelékkel. A tészták tetejét megkennyük egész tojással és berakjuk a sütőbe először 160 fokra úgy fél órán át, majd kivesszük és miután megszórtuk a parmezánnal visszatesszük, ám ezúttal 180 fokra és 10-13 percig sütjük, amíg meg nem barnul.

Hozzávalók

1 csomag fagyasztott rétestészta

1 fej vöröshagyma

3 gerezd fokhagyma

1 db cukkini

1 db kápia paprika

3 db reszelt burgonya

1 ek paradicsom sűrítmény

15 dkg parmezán

1 ízlés szerint só

1 ízlés szerint bors

1 ízlés szerint őrölt kömény

1 ízlés szerint petrezselyem

1 ízlés szerint bazsalikom

1 ízlés szerint kakukkfű

1 ízlés szerint rozmaring

2 db tojás

(Forrás:iranyakonyha.hu;tesco.hu/Fotó:konyha.tv)