Daraboljuk fel a zöldségeket és kezdjük el pirítani a füszerekkel és a paradicsom pürével együtt. A burgonyát reszeljük le, majd ezt követően keverjük össze a megpirított zöldségeket és a lereszelt burgonyát majd tegyük félre hűlni. Amikor kihűlt, keverjük hozzá a parmezánt, de ne az egészet, mert a tálalás során is kelleni fog még a sajt. A fagyasztott tésztát elővesszük és megtöltjük a zöldséges-sajtos töltelékkel. A tészták tetejét megkennyük egész tojással és berakjuk a sütőbe először 160 fokra úgy fél órán át, majd kivesszük és miután megszórtuk a parmezánnal visszatesszük, ám ezúttal 180 fokra és 10-13 percig sütjük, amíg meg nem barnul.
Hozzávalók
1 csomag fagyasztott rétestészta
1 fej vöröshagyma
3 gerezd fokhagyma
1 db cukkini
1 db kápia paprika
3 db reszelt burgonya
1 ek paradicsom sűrítmény
15 dkg parmezán
1 ízlés szerint só
1 ízlés szerint bors
1 ízlés szerint őrölt kömény
1 ízlés szerint petrezselyem
1 ízlés szerint bazsalikom
1 ízlés szerint kakukkfű
1 ízlés szerint rozmaring
2 db tojás(Forrás:iranyakonyha.hu;tesco.hu/Fotó:konyha.tv)