Elkészítés:

1. A kukoricát, a kolbászt, a cukkinit és a hagymát vágjuk 2 cm vastag szeletekre és tuzzük fel egy nyársra.

2. Helyezzük oket egy grilltálcára, hogy a kolbász leve át tudja járni a zöldségeket. Grillezés közben forgassuk addig, amíg minden oldaluk egyenletesen megbarnul.

3. A szobahomérsékleten megolvadt vajhoz keverjük hozzá az összetört fokhagymát, a sót és az apróra vágott fuszernövényeket, kenjük be vele a nyársakat és tálaljuk.

Hozzávalók:

  • 3 db kukorica
  • 1 csomag grillezni való fehér kolbász
  • 1 db cukkini
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 1 marék metélőhagyma
  • 1 marék bazsalikom
  • 1 marék bazsalikom
  • 1 csipet só
  • 100 g vaj

 

(Forrás:iranyakonyha.hu, tesco.hu / Fotó: pinterest)