Kockázzuk fel a szalonnát és pirítsuk meg a hagymával együtt, majd a gombákat és végül a paradicsomoat is. Az utolsó lépésként kerülnek bele a paprikák és a fűszerek. Forraljuk össze és szórjuk meg snidlinggel. Süssük meg hozzá a tarjákat, és a serpenyőbe tegyünk fokhagymát és kakukkfüvet. A végén adjunk hozzá egy kanál vajat és locsolgassuk vele pár percig.
Friss paprikával, paradicsommal és friss zöldfűszerekkel tálaljuk.

Hozzávalók

  • 2 db laskagomba
  • 2 db barna csiperkegomba
  • 2 db vöröshagyma
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 3 db Tesco Finest San Marzano paradicsom
  • 3 db friss tv paprika
  • 3 db kápia paprika
  • 1 ek snidling
  • 1 ek füstölt pirospaprika
  • 1 ek pirospaprika
  • 1 db zsírszalonna
  • 1 ízlés szerint Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
  • 1 ízlés szerint Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
  • 3 szelet tarja
  • 2 ek Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj
  • 1 ízlés szerint kakukkfű
  • 1 ek vaj

(Forrás:iranyakonyha.hu, tesco.hu / Fotó:pinterest)