Kockázzuk fel a szalonnát és pirítsuk meg a hagymával együtt, majd a gombákat és végül a paradicsomoat is. Az utolsó lépésként kerülnek bele a paprikák és a fűszerek. Forraljuk össze és szórjuk meg snidlinggel. Süssük meg hozzá a tarjákat, és a serpenyőbe tegyünk fokhagymát és kakukkfüvet. A végén adjunk hozzá egy kanál vajat és locsolgassuk vele pár percig.
Friss paprikával, paradicsommal és friss zöldfűszerekkel tálaljuk.
Hozzávalók
- 2 db laskagomba
- 2 db barna csiperkegomba
- 2 db vöröshagyma
- 3 gerezd fokhagyma
- 3 db Tesco Finest San Marzano paradicsom
- 3 db friss tv paprika
- 3 db kápia paprika
- 1 ek snidling
- 1 ek füstölt pirospaprika
- 1 ek pirospaprika
- 1 db zsírszalonna
- 1 ízlés szerint Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
- 1 ízlés szerint Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
- 3 szelet tarja
- 2 ek Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj
- 1 ízlés szerint kakukkfű
- 1 ek vaj
(Forrás:iranyakonyha.hu, tesco.hu / Fotó:pinterest)