Elkészítés:

A lekönnyebb feladatunk a pennével lesz, hiszen a csomag tésztát csupán kifőzzük sős vízben. Ezt követően a vajat megmelegítjük, rátesszük a paprikát és paradicsomot. Kicsit összepároljuk, majd hozzá adjuk a kockára vágott halat. Várjuk meg míg a hal kifehéredik és ezt követően öntsük fel tejszínnel - melyet tetszés szerint fűszerezhetünk - és forraljuk fel. Ha ezzel elkészültünk, akkor a halas szószhoz hozzá adjuk a pennét és már tálalhatjuk is az ebédet.

Hozzávalók:

1 csipet tengeri só

10 dkg vaj

25 dkg koktélparadicsom

2 dl tejszín

1 fej hagyma

1 kanál citromlé

1 csipet fehérbors

25 dkg kaliforniai paprika

60 dkg Pangasius filé

 

(Forrás:iranyakonyha.hu, tesco.hu / Fotó: pixabay)