A forró olívaolajon megpirítjuk az apróra vágott vöröshagymát, hozzáadjuk a zúzott fokhagymát és a kockákra darabolt csirkecombfilét. Erős tűzön, állandóan kevergetve, fehéredésig sütjük, majd sózzuk, borsozzuk. 1 dl vizet öntünk alá, majd addig pároljuk, amíg a csirkehús megpuhul és a szaftja besűrűsödik. Ezután hozzáadjuk a darabokra vágott zöldpaprikát, paradicsomot, majd jól összeforgatjuk. A kockákra vágott burgonyát, a forró olajban pirosra sütjük, lecsepegtetjük, majd a brassói húshoz adjuk. Megszórjuk aprított petrezselyemmel, bazsalikommal és zsályával.

Hozzávalók

2 gerezd fokhagyma

2 db paradicsom

0.5 dl olívaolaj

1 fej  vöröshagyma

80 dkg burgonya

4 dl étolaj

2 szál bazsalikom (friss)

0.5 csokor petrezselyem

1 db zöldpaprika

60 dkg csirkecomb filé

1 szál zsálya

(Forrás:iranyakonyha.hu, tesco.hu/Fotó:gasztrotv.hu)