Főzzük meg a tojást és a krumplit, majd hámozzuk meg mindkettőt és karikázzuk fel őket.  A zsiradékkal kikent edénybe, pakoljuk be a burgonyát, majd a tojást.

A rétegeket szórjuk meg szalonnával, ízlés szerint akár karikára vágott hagymával, sőt még sajtot is reszelhetünk a rétegek közé.

Ki ne felejtsük a kolbászt! Ha mindez megvan, akkor behelyezzük a tálat a sütőbe és aranybarnára sütjük. A végén tejföllel „megöntözzük”, majd pár percre visszatesszük a sütőbe.

Hozzávalók

  • 1 kg héjában főtt krumpli
  • 6 db Tesco Finest friss tojás
  • 15 dkg kolbász
  • 10 dkg szalonna
  • 4 dl tejfől
  • 10 dkg margarin

(Forrás:iranyakonyha.hu, tesco.hu / Fotó: pinterest)