Keverjük össze az alap hozzávalóit egy tálban, amíg teljesen össze nem állnak. Öntsük a keveréket 20x20 cm-es sütőformába, majd az ujjunk segítségével nyomkodjuk a forma aljába. Süssük 15 percig 180°C-ra előmelegített sütőben. Közben keverjük krémesre a tojásokat a többi összetevővel együtt, a kókuszliszt kivételével. Végül adjuk hozzá az átszitált kókuszlisztet és keverjük habosra. Ha megsült az alap, azonnal öntsük rá a krémet. Állítsuk a sütő hőfokát 165°C-ra, és süssük a süteményt kb. 20 percig. A krém ezen a ponton nem teljesen szilárd, puding állagúnak kell lennie. Hagyjuk hűlni szobahőmérsékleten 30 percig, majd tegyük a hűtőbe további 3 órára. Innen kivéve tálalhatjuk is!

Hozzávalók

150 g mandula liszt
50 g kókuszreszelék
50 ml juharszirup
80 ml kókuszolaj
1 csipet
A krémhez
4 darab tojás
2 darab citrom (leve)
1 tk citrom (héj)
100 ml juharszirup
1 kanál kókuszreszelék

(Forrás:iranyakonyha.hu, tesco.hu / Fotó: pixabay)